10 septemberi 2008 - Fab&The City
Vanaf 10 september is Fabienne elke woensdag tussen 21:15 en 21:45 te zien op Het Gesprek met haar nieuwe programma Fab&The City, het programma bespreekt vraagstukken als: kunnen vrouwen mannen als lustobject zien, zijn singles bedreigend of zielig, moeten vrijgezelle vrouwen boven de 35 het huwelijk vergeten of hun eisen bijstellen en hebben vrouwen de galantheid van de man vermoord?

23 september 2007 - Foto's
Een heleboel nieuwe foto's van Fabienne! Snel klikken en kijken dus voor de foto's van deze mooie vrouw!

11 mei 2007 - Hyven met Fabienne
Fabienne heeft haar eigen Hyve en daar kan je lid van worden. Vriendjes worden met Fabienne dus, dat wil jij toch ook! Klik snel door naar haar Hyve!

4 mei 2007 - Fabienne op de televisiebeurs
Op 23 en 24 april was Fabienne op de Televisie2007 beurs. Ze was daar niet zomaar, ze mocht allerlei gadgets verloten en zelfs een scooter. wij hebben de foto's.


10 april 2007 - Fabienne is top
Vanavond is Fabienne presentatrice ter plaatse in het programma 'Mijn Tent is Top'.
Ze doet verslag van de gebeurtenissen in 1 van de nieuwe restaurants van 'Mijn Tent is Top'.8 april 2007 - Dansen zonder Fabienne

Ook deze week stond de jury weer versteld van de danskwaliteiten van Fabienne en haar danspartner Koen.
Helaas stemde het publiek voor de underdog en de mensen die boven aan de lijst stonden, dus Fabienne sneeuwde onder en is er helaas uitgestemd :-(

31 maart 2007 - Dansen met Fabienne
Vanavond schittert Fabienne in 'Dancing with the Stars' op RTL4!

3 maart 2007 - Fabienne is een angel

3 maart om 16:30 is Fabienne te zien in "Surviving nature: Cowboys & angels" op RTL4

Ondertussen bij Fabienne
Fabienne tijdens opnames in de architecten- beurs!19 maart 2006 - Fabienne foto's

Er staan een aantal nieuwe foto's online. Dit is niet alles, binnenkort krijgt deze site een compleet nieuw jasje, dus houd deze site in de gaten!16 december 2005 - Fabienne in de FHM
Wij weten dat Fabienne een bloedmooie vrouw is en dat weten ze bij de FHM ook. De FHM is samen met Fabienne naar New York gevlogen voor een mooie fotoreportage die je nu in het blad kan zien!

In het fotoalbum vind je foto's van Fabienne in New York die speciaal voor deze site gemaakt zijn!1 oktober 2005 - Duel in Frankrijk

Vanaf 2 oktober zie je Fabienne 8 weken lang in het programma Duel in Frankrijk op RTL5. Elke zondag om 18:55 spettert Fabienne van het scherm. Natuurlijk klust zij ook nog steeds vrolijk door elke zaterdag!

1 september 2005 - Klussen met Fabienne
Fabienne gaat naast het programma 'Duel in Frankrijk' ook 'Klussen en Wonen' presenteren. Het is vanaf aanstaande zaterdag (3 september) dus wekelijks klussen met Fabienne!

31 juli 2005 - Duel in Frankrijk
Fabienne gaat een nieuw programma voor RTL5 maken. Het programma, genaamd 'Duel in Frankrijk', "heeft alles te maken met Frankrijk en met de producten uit dat land. Niet alleen maar wijn, maar ook kaas, Yoghurt etc" aldus Fabienne. Wanneer dit programma uitgezonden wordt? Dat lees je natuurlijk als eerste hier!

7 februari 2005 - Fabienne en de Nationale Klimaatenquête

6 februari presenteerde Fabienne samen met Erik van der Hoff de NET 5 thema-avond 'Do You Care? De Nationale Klimaatenquête'.


Nog meer Fabienne op TV

Veronica herhaalt Fear Factor, dus je kunt nu elke dinsdag Fabienne met Fear Factor zien op Veronica!
20 december 2004 - Fabienne nog meer op TV

Fabienne krijgt een nieuwe kans in de auto. 24 december stapt zij in de auto van Driverseat om de tijd te verbeteren van de andere bn'ers.15 december 2004 - Fabienne op TV

Fabienne is binnenkort op TV en in de sneeuw. Fabienne doet namelijk mee met Sterrenslag op BNN. Kijk dus nieuwjaarsdag om 20:00 uur naar Nederland 2!!!


1 juli 2004 - Fabienne op de radio

Je hebt het toch niet gemist he? Fabienne bij RTLFM. Fabienne met haar fantastische radiostem zorgde voor een heerlijk geluid op de radio.

Kerst met Fabienne
Zondag 14 december kan je kijken naar Alle 15 Kerst op net5 waarin vele bekende nederlanders en natuurlijk onze Fabienne praten over hun favoriete kerstnummer.


1 november 2003 - Fabienne doet het goed op de radio
Vrijdag 3 oktober en maandag 6 oktober was Fabienne als gastpresentatrice te horen in het radio Veronica programma Ook Goeiemorgen. Toen Fabienne het radioprogramma overnam van Tione voor een weekend, waren het de leukste 8 radio-uren ooit.
Er zijn veel positieve reacties te horen over Fabienne's radio avontuur. De heerlijke radiostem van Fabienne zorgde dat een boel mensen vrolijk en blij hun werkdag begonnen of met veel plezier het weekend vierden.


Fabienne posters

Je hebt het goed gezien. Sinds een aantal dagen wacht Fabienne samen met je op het openbaar vervoer.

Wij zijn uiteraard benieuwd of deze posters binnenkort te bestellen zijn en we zullen op deze site op de hoogte houden!


23 mei 2003
Fabienne is vrijdag 23 mei samen met haar oud collega's van TMF weer de studio ingestapt, de 3FM studio om precies te zijn. Daar hebben ze voor de laatste keer het nummer Get Close To You gezongen. Ze zongen live en het was een optreden om trots op te zijn!!!30 maart 2003
Het 8e foto-album is flink uitgebreid.16 februari 2003
Een 8e foto-album toegevoegd met extra foto's.22 december 2002
Nieuwe foto's en televisie beelden toegevoegd.14 december 2002
Een zijn een groot aantal nieuwe foto's van Fabienne aan het album toegevoegd.


22 oktober 2002
Dinsdag 29 oktober is alweer de laatste uitzending van 'Fabienne op kamers'.


Fabienne op kamers
Fabienne gaat voor V8 het programma 'Fabienne gaat op kamers' presenteren. Kandidaten kunnen hier een kamer winnen in een van de grote steden.Fabienne is weer single.
Haar relatie met Guido is verbroken. "We houden nog steeds enorm veel van elkaar. Maar anders dan in een liefdesrelatie", aldus Fabienne.4 augustus 2002
- Veel nieuwe Fabienne foto's

Er is een hele nieuwe gallerij met nieuwe foto's van Fabienne.
Er wordt ook getracht de site vaker te updaten.


26 januari 2002 - Fabienne's Fear Factor

Fabienne gaat naar V8 en gaat daar het programma Fear Factor presenteren. Binnenkort meer!!


10 november 2001 - Nieuwe foto's

Er staan nieuwe foto's in de fotogallery.


7 oktober 2001 - Official Fabienne site online

De officiele Fabienne site is sinds een paar dagen proef draaien nu officieel online op www.fabienne.tv.


2 september 2001 - Fabienne bij BNN

Fabienne was te gast in het nieuwe programma That's Life van BNN. Op de nieuwspagina staan de foto's van Fabienne bij BNN.


26 augustus 2001 - Fabienne nog meer back in business

Deze week staat Fabienne op de voorkant van de Veronica gids


22 augustus 2001 - Fabienne back in business

Na een tijdje mediastilte rond Fabienne, waarin deze site een exclusief interview met haar had, is Fabienne weer helemaal terug.
Ze staat op de voorkant van maar liefst drie tv gidsen deze week:
VARA Magazine, AVRO Televizier en de MIKRO GIDS.
De Panorama was helaas wat minder positief over haar, maar let op Panorama: Fabienne is BACK!!!!


26 juli 2001 - Fabienne gaat Wannahaves doen!

Fabienne gaat voor Yorin Wannahaves doen.
Wij hopen binnenkort wat meer info hier over te kunnen plaatsen.


11 juli 2001 - Fabienne gaat Wannahaves doen?

Er zijn sterke geruchten dat Fabienne samen met Winston en Johnny Wannahaves gaat presenteren. Fabienne vertelde ons dat er nog helemaal niets zeker is, dus 26 juli, tijdens de bekendmaking van de nieuwe programmering van Yorin, weten we het zeker.


20 juni 2001 - Veel nieuwe foto's

Onder foto's in het menu kun je nu een groot aantal nieuwe foto's vinden.
Binnenkort zijn er zelfs nog meer te vinden en tevens wordt de TV sectie dan ook uitgebreid


25 mei 2001 - Interview online

Het zeer exclusieve interview met Fabienne staat online.
Fabienne verteld, speciaal voor deze site, wat zij o.a. in de toekomst wil doen en gaat doen.
Het interview vind je hier.
Op deze site zijn binnenkort nog veel meer leuke Fabienne-'dingen' vinden. Wat dit inhoudt houden wij nog even geheim!!


11 mei 2001 - Zeer veel leuks

Samen met het zeer exclusieve interview met Fabienne, zal binnenkort ook veel meer leuks van en over Fabienne verschijnen!
Houd deze site in de gaten!!


13 april 2001 - Exclusief interview

Binnenkort kun je op deze site een exclusief interview met Fabienne lezen!


11 april 2001 - Onderweg naar morgen!

Fabiennne, die vroeger bij TMF werkte, maar daarna om zich verder te ontwikkelen een driejarig contract sloot met Endemol, maakt binnenkort haar debuut als actrice. Zij krijgt een belangrijke gastrol in de populaire soap Onderweg naar Morgen.

"Eigenlijk leid ik een dubbelleven in deze serie", aldus Fabienne. "Ik ben de dochter van twee hippy-ouders die nogal van het nachtleven hielden. Ik ben gedeeltelijk in die nachtwereld opgegroeid en 's nachts ga ik, ondanks mijn drukke baan, nog altijd op stap en spring ik wel eens uit de band. Ik ben dus interim-manager, maar 's nachts komt die wilde meid in me naar boven en dat zorgt wel voor spannende situaties", lacht ze.

Het was een complete verrassing voor de talentvolle FABIENNE toen de uitvoerend producent van Onderweg naar Morgen, GERT-JAN BOOY, haar opbelde en vroeg voor een rol in deze soap.

"Ik zei hem: Maar ik ben helemaal geen actrice, ik weet niet of ik het kan. Toen zei hij: Ik weet zeker dat het lukt met je. Bovendien wordt het personage, dat je speelt, speciaal op jou geschreven."

Fabienne: "En dat is natuurlijk een enorm compliment dat men dit doet. En nu ik de eerste scripts heb gelezen, ben ik razend enthousiast. Ik voel me echt wel iets verwant aan deze rol, zij het natuurlijk niet in alles, want in zo'n serie moet men natuurlijk wel ver gaan. En als Bobby doe ik dingen die ik zelf nooit in mijn hoofd zal halen."

Deze rol is een nieuwe stap in het tot nu toe enerverende leven van die bijzondere Fabienne. "Voorlopig is het een gastrol van drie maanden", zegt ze. "De eerste opnamen beginnen ongeveer half mei en ik heb er veel zin in. Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan."


10 april 2001 - Onderweg naar...

NIEUWS: Fabienne gaat onderweg naar...... Morgen meer!!!


26 januari 2001 - Poll

Er is een poll te vinden op de Beau Monde site, dus stem even voor de mooiste vrouw.


4 januari 2001 - Updates?

Rond Fabienne is het redelijk stil en op deze site ook, maar de site zal binnenkort enkele updates ondergaan!!


22 juli 2000 - Grote plannen

Er zijn grote, nieuwe plannen voor een nieuw programma, houd deze site in de gaten!!


1 mei 2000 - Fabienne terug op TMF

Vanaf volgende week dinsdag is Fabienne dagelijks te zien op TMF tussen 18:00 en 19:00 uur in het live programma Best Of TMF.
Zij zal dit programma 4 weken achter elkaar presenteren.


16 april 2000 - Fabienne op de buis

Fabienne is weer een tijdje van de buis af. Soms is zij nog even te zien (TMF Awards 2000).
Wij hopen haar snel weer te kunnen zien met een programma.
Fabienne, we missen je!!


2 april 2000 - 2000 ???

Er waren wat problemen met de datum aanduiding, deze zijn opgelost!


31 maart 2000 - Your Big Break

Vanavond alweer de laatste Big Break !!! We missen haar nu al!


11 februari 2000 - Your Big Break

Vrijdag 11 februari om 22.00 uur op RTL4: Your Big Break met de uiterst charmante Fabienne!


30 januari 2000 - Nieuwe foto's

Er zijn een heleboel nieuwe foto's en nieuwe televisiebeelden toegevoegd.


27 januari 2000 - Best geklede vrouw

Fabienne is door experts van Koffietijd verkozen tot best geklede vrouw! Iets dat ons al langer bekend was.


30 december 1999 - Nieuw programma

Fabienne zal vanaf februari een nieuw programma presenteren genaamd 'Your Big Break', hierin krijgen mensen met een zangtalent de kans om door te breken.
Binnenkort meer!.


15 november 1999 - Nieuwe clip

Fabienne heeft een nieuwe clip en deze is vandaag in premiere gegaan, dus kijk veel TMF/The BOX want de clip komt daar gegarandeerd vaak langs!


15 september 1999 - The Delivery

Je kunt hier het nummer beluisteren van de soundtrack van The Delivery!


23 juli 1999 - Fabienne op 538 part II

Lekker fris en vrolijk het weekend in met Fabienne!
Fabienne heeft vandaag (weer) haar eerste radioshow.


1 juli 1999 - Fabienne ook op 538

Vanaf 23 juli is Fabienne met haar eigen radioshow te horen bij radio538 elke vrijdagavond van 18.00 tot 21.00. Geruchten gingen al eerder de ronde, maar vandaag is het officieel bekend geworden!


27 mei 1999 - Straat op stelten

3 juni start Fabienne's nieuwe programma 'Straat Op Stelten'. In dit spelprogramma krijgen drie straten opdrachten, waarbij de bewoners moeten samenwerken!


18 mei 1999 - Belgie

Fabienne's single wordt ook in Belgie uitgebracht!


17 mei 1999 - Nieuw programma

Binnenkort komt Fabienne met een nieuw programma...Meer info binnenkort!!!


8 april 1999 - Wedden Dat

Tijdens de TMF Awards hebben we al kunnen zien en horen dat Fabienne kan zingen, maar vanaf vanavond zal zij een deel van de presentatie van Wedden dat voor haar rekening nemen.
Wat heeft deze vrouw nog meer voor moois in haar marge.


30 maart 1999 - TMF luidt Fabienne uit

TMF verliest zijn populairste veejay. Fabienne is na vier jaar aan iets anders toe, zegt ze.
Vandaag is haar laatste uitzenddag. ,,Het is nu tijd om verder te gaan. TMF heeft mij de mogelijkheid geboden me te ontwikkelen tot de presentatrice die ik nu ben maar het is tijd geworden om de lat iets hoger te leggen.''
De muziekzender wil het vertrek van zijn gezichtsbepalende veejay niet ongemerkt voorbij laten gaan. In het programma Totally Tooske van haar collega Tooske blikt Fabienne dinsdagavond (vanaf 17.00 uur) uitgebreid terug op haar TMF-tijd waarin ze met haar eigen magazine Toute Fabienne en programma's als The Movie Factory en de Clipparade al snel uitgroeide tot publiekslieveling. Overigens komt Fabienne op 3 april nog een keer in actie voor TMF. Ze heeft een belangrijke rol in de liveshow in Rotterdam Ahoy' rond de uitreiking van de TMF Awards.


15 maart 1999 - TMF Awards foto

Er is een foto van de TMF Awards toegevoegd.


21 februari 1999 - Hitkrant Awards Video's

Er zijn drie filmpjes van Fabienne toegevoegd. Deze video's zijn van de Hitkrant Awards.


19 februari 1999 - Dit Was Het Nieuws

Fabienne zal vandaag in Dit Was Het Nieuws te zien zijn.
Dit programma wordt uitgezonden op de TROS (Ned2) rond half tien.


14 februari 1999 - Hitkrant Awards

Fabienne is tijdens de Hitkrant Awards verkozen tot beste presentatrice en populairste vrouwelijk idool.
Deze Awards werden 14 februari in Paradiso uitgereikt.


1 februari 1999 - Fabienne jarig

Fabienne wordt vandaag 25 jaren jong.
Fabienne van harte gefeliciteerd !!!!!.


15 januari 1999 - Screenshots toegevoegd

Er zijn screenshots geplaats. Deze zijn te vinden onder Televisie.
Er komt binnenkort nog veel meer, dus houdt deze pagina in de gaten.


4 januari 1999 - De laatste keer Fabienne live in de middag

Vandaag is het de laatste keer dat Fabienne live te aanschouwen is tussen 5 en 7.
Tooske zal vandaag Toute Fabienne overgedragen krijgen van Fabienne, het programma gaat verder onder de naam Totally Tooske.


27 december 1998 - De Fabienne site gaat online

De Fabienne site is op het moment nog niet compleet.
Na verloop van tijd zal de site veel groter groeien.
Het kan dus zijn dat U in het menu nog vele niet werkende knoppen vindt.