1. Als je met één van je oud collega's zou moeten ruilen, wie zou dat dan zijn?
Met niemand en met iedereen…Ik bewonder Bridget voor wat ze doet bij BNN, ik luister graag naar Isabelle op radio 3 en vind het te gek dat Sylvana zo op haar plek is als columniste en presentatrice. Van mijn mannelijke collega’s kan ik alleen maar veel leren omdat ze alledrie eigen baas zijn. Erik als directeur van 538, Wessel met zijn muziek en Michael Pilarczyk met zijn eigen productiemaatschappij.

2. Met wie zou je niet willen ruilen?
Niemand met name, maar niet met iemand die uit het televisievak is gestapt. Ik zou voorlopig nooit uit dit vak willen stappen. Daarvoor vind ik presenteren veel te leuk.

3. Wat zou je nog graag willen doen?
Op lange termijn lijkt mij heel leuk wat Michael met z’n eigen productiebedrijf nu doet, maar op de wat kortere termijn zou ik heel graag mijn eerste album af willen maken. Door de fusie van EMI, de platenmaatschappij waar mijn vorige 2 singles uitkwamen, en Warner Music heeft het bedrijf een half jaar op zijn kont gelegen. Met de huidige vorm van het bedrijf heb ik geen overeenstemming kunnen bereiken over wat er verder zou gaan gebeuren met mijn muzikale carrière. Nu ben ik in gesprek met andere platenmaatschappijen die mijn nieuwe nummers wel uit willen brengen.
Ik wil overigens absoluut niet zeggen dat ik goed kan zingen, maar ik vind het wel heel leuk om met muziek bezig te zijn en zou heel graag mijn album willen afmaken. En daarna lekker gaan optreden!
Maar bovenal zou ik nog heel graag een televisieprogramma voor jongeren willen maken en -veel belangrijker- door jongeren. Toute Fabienne was ook een soort jongerenprogramma, maar met de nadruk op muziek. Ik zou graag een programma willen maken wat over jongeren zelf gaat en wat jongeren zelf bezig houdt.

4. Wie is voor jou een voorbeeld op televisie gebied?
Een echt voorbeeld heb ik niet, maar ik heb wel respect en bewondering voor bepaalde mensen.
Oprah Winfrey bijvoorbeeld. Niet alleen als presentatrice, hoewel zij zelf soms iets te graag in het middelpunt van de belangstelling wil staan, maar vooral als zakenvrouw. Haar programma’s worden niet alleen in Amerika uitgezonden, maar over de hele wereld. En met succes!
Voor Linda de Mol heb ik ook veel respect en bewondering, misschien nog wel meer dan voor Oprah. Linda heeft een tv-carrière, ze acteert en ze heeft er ook nog een gelukkig gezinsleven naast. Ikzelf denk nu nog niet na over een gezinsleven -ik ben pas 27- maar tegen de tijd dat ik daar aan toe ben zou ik heel graag een tv-carrière met een hecht gezinsleven willen combineren.

5. Een heel nieuwe uitdaging voor je is je rol in “Onderweg naar Morgen”, vertel daar eens wat meer over.
Ik werd vlak voor mijn vakantie opgebeld. Joop van den Ende Produkties vertelde mij dat ze een rol voor mij hadden in de soap “Onderweg naar Morgen” en dat deze rol bovendien speciaal voor mij was geschreven.
Het eerste dat ik dacht was: “Maar ik ben helemaal geen actrice, dat wordt niets!”.
Ik heb lang over dit aanbod na moeten denken. Ik heb er zelfs mijn hele vakantie over lopen twijfelen. Pas toen ik weer met beide benen op Schiphol stond dacht ik; "Waarom ook niet, ik ga het doen!".
Het leuke is dat veel mensen uit mijn directe omgeving achter mij stonden en zeiden; "Ja natuurlijk moet je dat doen, het is een hartstikke leuke ervaring."
Ik speel Bobby Fisher. Bobby is een interim-manager die na de fusie tussen de twee ziekenhuizen de boel flink moet reorganiseren. Ik moet zelfs mensen ontslaan! Zelf weet ik niet of ik ooit mensen zou kunnen ontslaan, ik zou er op zijn minst nachten van wakker liggen.
Bobby leidt een soort dubbelleven, want haar ouders waren hippymuzikanten en reisden de hele wereld over. Bobby zoekt enerzijds vastigheid, maar het hippy bestaan van haar ouders leeft ook in haar en soms barst de bom. Dan geeft zij zich over aan het wilde nachtleven vol met mannen en drank. Maar overdag is zij een keurige manager gehuld in mantelpakje en met het haar in een knot, die de touwtjes strak in handen heeft.
Overigens heb ik vroeger ook al eens een klein rolletje gespeeld in “Onderweg naar Morgen”.
Ik weet dat het een hele leuk groep mensen is, waar ik me enorm op verheug om weer mee samen te werken!

6. Wat gaat er gebeuren met het programma waarin je bekende sterren als Destiny’s Child, Ricky Martin en Jennifer Lopez hebt geïnterviewd?
Dat ligt op de plank. Door verschillende ideeën tussen de platenmaatschappij en het oude Veronica is het nooit tot een uitzending gekomen. Heel jammer, want al deze sterren hebben bij mij wel hele opmerkelijke uitspraken gedaan.

7. Kom je nog terug bij RTL4?
Ik heb geen contract met RTL4, maar met Endemol. Ik zou bij elke zender terecht kunnen komen, maar dat hangt af van het programma dat ik ga presenteren.
De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij RTL4 gewerkt, maar het zou in de toekomst net zo goed Yorin of V8 kunnen zijn.

8. Heb je nog een slotwoord of misschien een vraag aan de interviewer?
Fab> Dat is een lastige vraag!… Nou, vertel eens, hoe is het met het liefdesleven?
rob> uhmmm, op het moment niet zo goed. Ik had iemand op het oog, maar dit kwam maar van één kant.
fab> Wat doe je er aan om een vriendin te vinden. Ga je wel vaak uit?
rob> niet vaak, ik ben niet het type dat veel stapt. Je moet ook de vrienden hebben die vaak willen stappen en die heb ik niet zo veel. De meeste vrienden hebben al een vriendin.
fab> Notitie aan de vrienden van Rob: Help Rob aan een leuke, mooie vriendin!!!
Wat doe je dan in het weekend?
rob> Bij wat vrienden langsgaan of een bioscoopje pakken met mijn bioscoopmaatje(v).
fab> Misschien moeten jullie eens niet naar de bioscoop gaan, maar romantisch uit eten !